Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 juli 2020

Etos Sittard verhuist en krijgt nieuwste concept

Etos aan de Sittardse Limbrichterstraat verhuist naar een andere locatie in dezelfde straat, zo’n 150 meter verderop. De winkel vestigt zich op nummer 69, recht tegenover Bakker Bart. Op dinsdag 14 juli vindt om 12:00 uur de opening plaats. Klanten kunnen dan kennismaken met een gloednieuwe Etos die het allernieuwste concept heeft. Alle medewerkers verhuizen uiteraard mee naar de nieuwe locatie. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

“Onze winkel komt in een prachtig, monumentaal pand”, vertelt winkelmanager Angelique Gurney (foto streamer, bezig met de verhuizing van de winkel). “Binnenin is het weliswaar kleiner dan de oude vestiging, maar het is nog steeds lekker ruim. Het formaat van het pand leent zich goed voor een inrichting volgens de allerlaatste Etos look & feel. Onze winkel wordt overzichtelijk ingedeeld en alles gaat er modern uitzien.” Angelique Gurney en haar collega’s vinden het belangrijk dat klanten zich snel thuis gaan voelen in hun Etos. Ze zullen daarom zorgen dat er ook in de nieuwe winkel een gezellige, gemoedelijke sfeer hangt.

Advies
Etos Sittard verkoopt allerlei producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Er is een ruime keuze voor elke portemonnee. Opvallend in de nieuwe winkel is de fraaie beauty- en geurenafdeling. Daar kun je kiezen uit verschillende merken en er ook gemakkelijk inspiratie opdoen over nieuwe stijlen. “Natuurlijk geven we iedereen graag advies over beauty en huidverzorging. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze speciaal daartoe opgeleide medewerkers veel vertellen”, aldus de winkelmanager.

(Bron foto: Etos Sittard)


Deel dit bericht:


Careality