Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 juli 2020

Nieuws in de ‘Be Happy’-lijn van Kneipp

Ontdek de nieuwe Kneipp Badschuim Be Happy! Naast de lichamelijke verzorging van de natuurlijke oliën zorgen de frisse geuren van mandarijn en vetiver voor een blij gevoel en een glimlach op je gezicht. En dat is nog niet alles, ook de Kneipp Be Happy Douche komt in een nieuw jasje, maar wel met exact dezelfde fruitige samenstelling. Adviesprijs Badschuim: € 9,49 (400 ml), adviesprijs Douche: € 6,99 (200 ml). Dit schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

De nieuwe Kneipp Be Happy Badschuim
Leun achterover in bad met dit nieuwe vrolijke schuimende badproduct en laat je omringen door de geur van de natuurlijke etherische oliën van mandarijn en vetiver. De natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdrogen en laten haar zacht en soepel aanvoelen. De fruitig & stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je en dat merk je. Na jouw me-time momentje kun je alles weer aan met een glimlach. Voeg een dop badschuim toe aan het stromende water (36-38°C) en… Be Happy!

Be Happy Douche
De Be Happy Douche krijgt een nieuw verpakkingsdesign. De vertrouwde samenstelling blijft hetzelfde. Dat wordt extra genieten! En ook het milieu profiteert. Deze fles is namelijk geproduceerd op basis van 100% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar en het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken.

Vrolijkmakende mandarijn en rustgevende vetiver
Vetiver zit boordevol antioxidanten en werkt zuiverend en reinigend. De natuurlijke, aardse geur helpt met ontspannen en focussen. Daarentegen biedt de mandarijn een opwekkend effect. Door de bijzondere geurencombinatie worden zowel je huid als je humeur voorzien van een optimale boost!

www.kneipp.nl


Deel dit bericht:


Careality