Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 september 2020

Nieuwe Operationeel Directeur bij Care Cosmetics

Deze week startte Robbin Extra (33) bij Care Cosmetics als Operationeel Directeur. Duco van Keimpema: “Robbin en ik werken al jarenlang samen. Robbin heeft als financieringsspecialist van ABN/AMRO expertise opgebouwd op het gebied van structurering van fusies, overnames en groeifinancieringen voor internationaal opererende ondernemingen. Tijdens onze samenwerking verschoven de ‘bankzaken’ steeds meer naar strategische vraagstukken. Een mooie ontwikkeling.” Volgens Duco is de timing perfect om Robbin nu aan boord te halen. “Care bestaat bijna 25 jaar en we willen onze ambitie van multibrand-organisatie verder uitbouwen. Robbin gaat de organisatie nog strakker trekken en groei optimaliseren.”

Robbin (foto): “Ik heb zes jaar bij ABN/AMRO gewerkt, eerst als relatiemanager voor het MKB, later regelde ik complexe financieringsstukken van multinationals. Care ken ik al jaren en ik heb onder andere mijn expertise ingezet bij de overname van Pascaud. Ik denk dat ik een goed beeld heb van de groei van dit prachtige bedrijf, zowel de organische groei als de groei door overname van merken.” Robbin benadrukt dat hij volop kansen ziet. “Ik zie hoe het bedrijf zich in de sector beweegt en kansen aangrijpt. Voor mij is het een uitdaging het bedrijfsleven in te stappen en als externe met een frisse blik, potentie te benutten.”

Robbin volgde na een studie Commerciële Economie (Hogeschool Rotterdam), een studie Economics and Business aan de Erasmus Universiteit en rolde via een traineeship de bankwereld in. Van de bank naar de beautybranche. “Ik heb er zin in!” Overigens verandert er op kantoor alleen dit: er staat een extra bureau in de kamer van Duco. Robbin lachend: “Iedereen die nu binnenloopt, krijgt met ons allebei te maken.”


Deel dit bericht:


Careality