Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 juli 2021

Nieuwe directeur voor Vitaminstore

Noor de Bruijn treedt per 1 september 2021 aan als CEO van Vitaminstore, de Nederlandse retailer in voedingssupplementen en natuurcosmetica. De Bruijn maakt de overstap van Etos, waar ze commercieel directeur is. Bij Vitaminstore gaat De Bruijn samen met oprichters Koert Otten en Alain Vermeulen de directie vormen. Onder leiding van De Bruijn zal Vitaminstore zich verder richten op groei door het centraal stellen van de klant en het versnellen van productinnovatie. Dit meldt Vitaminstore aan Careality.

Als commercieel directeur bij Etos leverde De Bruijn een belangrijke bijdrage aan de digitale transformatie. Behalve bij Etos was De Bruijn in het verleden werkzaam bij onder andere The Boston Consulting Group, Nike, MS Mode en Vente-exclusive. Ze is gespecialiseerd in (re-)branding, omnichannel-groei en datagedreven personalisatie.

“Wij zijn erg verheugd dat Noor ons komt versterken. Met haar ervaring in omnichannel retail, datagedreven personalisatie en haar persoonlijke drive in innovatie, zal zij Vitaminstore ondersteunen in haar ambitieuze groei en innovatie doelstellingen. Bovendien zal zij met haar warme en verbindende kwaliteiten de organisatie verder versterken,” zegt Koert Otten.

Noor de Bruijn over haar aanstelling: “Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij deze innovatieve retailer om samen met Koert en Alain verdere groei te realiseren waarbij de klantreis over bestaande en nieuwe kanalen de volledige focus zal krijgen. Gezond zijn en blijven is ook voor mij en mijn gezin een veelbesproken thema. Daarom ben ik ook heel enthousiast over de visie van Vitaminstore. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten geven getrainde health coaches persoonlijk advies over gezond leven en de bijbehorende vitamines en voedingssupplementen, zowel online als op de winkelvloer.”


Deel dit bericht:


Careality