Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 augustus 2021

Nieuw! Difrax siliconen fopspeen

Difrax heeft een compleet nieuwe, stijlvol vormgegeven fopspeen aan de collectie toegevoegd. Deze fopspeen is nog prettiger voor een baby dankzij het zijdezachte siliconen schildje. Het schildje en het zuiggedeelte zijn van hetzelfde materiaal en uit één geheel gemaakt. De fopspeen is licht van gewicht en daardoor extra fijn voor het kindje om in de mond te hebben. Zo meldt Difrax in een persbericht aan Careality.

Hygiënische fopspeen in zachte kleuren
Het schildje en het zuiggedeelte zijn gemaakt uit één geheel. Dit maakt het schoonmaken van de fopspeen nóg makkelijker. Om er voor te zorgen dat de speen niet kwijtraakt, is er een opening aan de voorzijde, waar een fopspeenkoordje aan bevestigd kan worden.

De siliconen fopspenen zijn per twee stuks verpakt in twee trendy kleurencombinaties en geschikt voor kindjes van 0-6 maanden.

 


Deel dit bericht:


Careality