Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 september 2021

Voedingssupplementen en medicijnen, samen of niet / 1 oktober 2021 / Corpus Leiden en via livestream

Op 1 oktober organiseren de werkgroep Voeding & Farma en branchevereniging NPN de inspiratiemiddag ‘Voedingssupplement en medicijn, samen of niet!’ voor onder andere huisartsen, apothekers en orthomoleculair therapeuten. In Corpus Leiden en via livestream worden de deelnemers geïnformeerd over mogelijke interacties tussen voeding, waaronder voedingssupplementen, en geneesmiddelen in het menselijk lichaam. De presentaties en discussies spitsen zich toe op de wetenschappelijke basis en de impact van de interacties in het werkveld van onder andere apotheker, arts en diëtist. De middag is geaccrediteerd door KNMG, KNMP en MBOG. (…) Dit meldt branchevereniging NPN aan Careality.

Programma, accreditatiepunten en aanmelden
Voor het volledige programma, informatie over de sprekers, de kosten en aanmelden: https://www.npninfo.nl/agenda/inspiratiemiddag-tegelijk-gebruik-van-medicijnen-en-voedingssupplementen/

 


Deel dit bericht:


Careality