Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 mei 2022

Holland Pharma organiseert Informatiebeurs op 25 juni 2022

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseert Holland Pharma haar Informatiebeurs. Nadat onze Informatiebeurs twee jaar niet door kon gaan vanwege Covid, kijken wij ernaar uit u weer te ontvangen. De deuren van Graafschap stadion ‘De Vijverberg’ in Doetinchem zijn geopend van 12.00 tot 19.00 uur.

Wat kunt u deze dag verwachten?
De Holland Pharma Informatiebeurs is een uitgelezen moment om onder het genot van een hapje en een drankje persoonlijk in gesprek te komen met zowel leveranciers als medewerkers van Holland Pharma. Het is een informele, gezellige en informatieve dag. Op de beurs kunt u zich laten informeren over nieuwe producten of aansluiten bij een lezing. Daarnaast is deze dag uitermate geschikt om te netwerken met branchecollega’s en te profiteren van verschillende aanbiedingen. Aan het eind van de dag neemt u een rijk gevulde goodiebag mee naar huis. De toegang is gratis.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Zo vindt u op de twee foodpleinen diverse biologische lekkernijen en kunt u genieten van een heerlijke biologische wijnproeverij.

Komt u naar de Holland Pharma Informatiebeurs?
Meld u dan gratis aan via www.hollandpharma.nl/informatiebeurs. U vindt hier ook het laatste nieuws rondom de Informatiebeurs.

 

 


Deel dit bericht:


Careality