Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 juni 2022

Difrax lanceert de Peuterkom met peuterbestek

Wanneer een kindje zelf kan eten, is dat een echte mijlpaal. Om het eetproces voor kleintjes die het allemaal ‘zelluf’ willen doen te vereenvoudigen, heeft Difrax een peuterkom en peuterbestek ontwikkeld. De kom heeft een opstaande rand, zodat het eten makkelijk is op te scheppen. Door de robuuste vorm staat het bord stabiel op tafel. Hierdoor kan de peuterkom niet omkiepen en voorkom je knoeien. Het handvat van het peuterbestek is voorzien van antislip coating voor extra grip.

Voordelen van de Peuterkom en peuterbestek:

• Makkelijk opscheppen door de opstaande rand
• Het bestek heeft een extra dik en klein handvat
• Stimuleert de juiste hand-mond coördinatie
• Melamine vrij en veilig in gebruik

Vereenvoudigen van het leerproces
Zelf leren eten kan voor een kleintje nog behoorlijk ingewikkeld zijn. Het afstemmen van de coördinatie tussen het opscheppen, naar de mond brengen, mond openen, een hap nemen, vervolgens kauwen en slikken, vergt concentratie en vooral veel oefening.

Om het leerproces te vereenvoudigen, is het belangrijk dat je servies en bestek gebruikt dat speciaal geschikt is voor peuters. Bij Difrax kijken we specifiek naar het leerproces van baby’s en peuters en lanceert een praktische peuter en baby eetset.


Deel dit bericht:


Careality