Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 juni 2022

NIEUW van Kneipp: Goodbye Stress Body cream

“The time to relax is when you don’t have time for it.” Een wijze uitspraak van Sydney J. Harris. En het is absoluut waar! Door te vertragen kom je weer tot jezelf, kun je weer helder nadenken en kom je weer terug in je flow. Kneipp helpt je hier graag bij met producten voor kleine genietmomenten gedurende je dag. Zo schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

Ontdek binnenkort ook het allernieuwste product: de Goodbye Stress body cream. Een natuurlijke huidvoedende crème met vitamine E, panthenol, sheaboter, sprankelende watermunt en stimulerende rozemarijnolie. Druk even op de ‘reset’-knop met deze verwennerij voor nieuwe positieve energie en een heerlijk zachte huid.

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress body cream is vanaf nu verkrijgbaar op www.kneipp.com en bij diverse winkels en drogisten (adviesprijs € 10,99 – 200 ml). (…)


Deel dit bericht:


Careality