Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 november 2022

Dag- en nachtverzorging en hydratatie voor de jonge huid, van Louis Widmer

Een jonge huid is van nature elastisch, goed gehydrateerd en heeft een goede microcirculatie. Een actieve levensstijl, invloeden van buitenaf en UV-stralen hebben echter invloed op de huid en zorgen ervoor dat de huid droger en doffer wordt. Een optimale verzorging, voldoende hydratatie én een gepaste bescherming kunnen dit proces aanzienlijk vertragen. Zo blijft de huid gezond en blijft de natuurlijke glow behouden. Dit schrijft Louis Widmer in een productbericht aan Careality.

Drie nieuwe verzorgingsproducten voor een jonge, stralende huid
Louis Widmer heeft drie nieuwe verzorgingsproducten ontwikkeld om de huid er zo lang mogelijk jong te laten uitzien: twee verzorgingsproducten voor overdag, één voor ‘s nachts. Aangepast aan wat een jonge huid nodig heeft. Dankzij hooggedoseerde bestanddelen, zoals het biostimulatorencomplex, Evermat®, Gatuline® Radiance en Algaktiv®, zijn de producten uiterst doeltreffend en worden ze optimaal door de (gevoelige) huid verdragen.

Ontwikkeld om aan de moderne eisen te voldoen
De nieuwe verzorgingsproducten beantwoorden aan de verwachtingen van de moderne jonge vrouw. De verpakking is gemaakt uit duurzaam materiaal. De formules zijn vegan en bevatten geen solide microplastics, PEG-emulgatoren, siliconen, alcohol, klassieke conserveringsmiddelen, kleurstoffen, allergenen en minerale oliën. Dankzij de hooggedoseerde bestanddelen – uit grondstoffen van superieure kwaliteit – zijn de verzorgingsproducten uiterst doeltreffend en worden ze optimaal door de huid verdragen. Deze bestanddelen hydrateren de huid intens, verzorgen in alle zachtheid en de fijne textuur dringt snel in de huid. De verzorgingsproducten van Louis Widmer worden volgens farmaceutische productienormen in Zwitserland gemaakt en zijn alleen verkrijgbaar bij de erkende verkooppunten.

Zie voor meer informatie: www.louis-widmer.com


Deel dit bericht:


Careality