Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 november 2022

Etos.nl website van het jaar 2022 in de categorie shopping

Bij de bekendmaking van de categoriewinnaars van de Emerce Website van het Jaar is etos.nl in de categorie ‘shopping’ uitgeroepen tot populairste website van het jaar. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

“Wij willen dat onze klanten zich goed in hun vel voelen. Wij staan voor onze klanten klaar; in onze winkels én online. In korte tijd is Etos.nl uitgegroeid tot een prachtige webshop waar onze klanten naast een groot en onderscheidend well being assortiment, terecht kunnen voor persoonlijk advies en inspiratie. Deze prijs is een geweldig compliment voor ons werk, want de Website van het Jaar-verkiezing is dé bekroning van het publiek voor de beste en populairste websites van Nederland”, aldus Sebastiaan de Jong, CEO van Etos.

Website van het Jaar 
De Website van het Jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten. Het Nederlandse publiek kon stemmen op zijn favoriete websites en apps en deze ook beoordelen. De stemmen leiden tot twee awards per categorie, namelijk:

-De Beste: de website of app met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
-De Populairste: de website of app met de meeste stemmen binnen de categorie.


Deel dit bericht:


Careality