Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 december 2022

Publiekscampagne drogisterijretailers met nieuw beeldmerk van start

Eind januari gaat de Publiekscampagne van start, georganiseerd door alle drogisterijretailers gezamenlijk. De consument maakt door deze campagne beter kennis met de deskundigheid van de gecertificeerde drogisterij op het gebied van zelfzorg en kleine kwalen. Dit schrijft het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) in hun Nieuwsbrief van december 2022.

Met deze unieke, meerjarige Publiekscampagne laten alle gecertificeerde drogisterijen van Etos, DA, Kruidvat, Trekpleister en de zelfstandigen voor het eerst gezamenlijk hun gezicht zien. De consument weet straks dat hij bij een drogist met de Groene Plus verzekerd is van het juiste product PLUS een deskundig advies. Komende maand vertellen we nog veel meer over deze campagne. Voor drogisten is de start van de campagne een goede reden om ervoor te zorgen dat zij ook gecertificeerd zijn.

Mis deze kans niet en vraag bij het CBD de mogelijkheden aan om met een coach tot certificatie te komen. 


Deel dit bericht:


Careality