Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 april 2023

Leden benoemen nieuwe bestuursleden Nederlandse Cosmetica Vereniging

Tijdens de digitale ledenvergadering van de NCV op dinsdag 18 april 2023 zijn Anke van Maasakkers (Henkel Consumer Brands), Lidewei Derksen (Unilever Benelux) en Marius van Haaren (L’Oréal Nederland) benoemd in het NCV-bestuur. Volgens het bestuursrooster is Karin de Koning (Beiersdorf) afgetreden en op voordracht van het bestuur is zij door de leden herbenoemd. Zo bericht de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) vandaag aan Careality.

Het bestuur bestaat verder uit Joyce Cadee (Coty ), voorzitter Monica van Ee (hannah SIRC), Christel Grootentraast (Kao Brands Europe / Guhl Ikebana Cosmetics), Leo Hertz (Elha Cosmetics) en vice-voorzitter Hanneke Spruyt (Procter & Gamble).

Al eerder was afscheid genomen van Jean-Charles Bondy, bestuurslid t/m 31 december 2022 (L’Oréal Nederland), Ivan de Jonghe, bestuurslid t/m 31 december 2022 (Henkel Consumer Brands) en Griet Demasure,  bestuurslid t/m 31 maart 2023 (Unilever Benelux).

De NCV dankt alle bestuursleden voor hun inzet en betrokkenheid.


Deel dit bericht:


Careality