Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 juni 2023

Etos Nieuwendijk Amsterdam heropende met behandelkamers van De Huidkliniek

Afgelopen week is de nieuwe Etos aan de Nieuwendijk 182-184 in Amsterdam na een grondige verbouwing feestelijk heropend. De winkel heeft het nieuwste winkelconcept van Etos met extra aandacht voor beauty en gezondheid én twee behandelkamers van De Huidkliniek. Kijk hier naar opening van deze winkel. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De Etos aan de Nieuwendijk heeft nu, in navolging van de Etos aan de Pensmarkt in Den Bosch, het nieuwste winkelconcept. Pieter Saman, CEO, Etos: “Ik ben blij en trots dat ik deze winkel samen met dit fantastische team mag openen. Ik blijf onder de indruk van de deskundigheid en hoge mate van service in onze winkels. En vandaag in het bijzonder van het team van Etos Nieuwendijk 182-184 Amsterdam waarbij we een unieke samenwerking hebben met De Huidkliniek. Zo kunnen we onze klanten nog beter helpen met alles voor een stralende en gezonde huid.”  

De Huidkliniek
De Huidkliniek, met 20 vestigingen de grootste aanbieder van huidtherapie en  (medisch-)cosmetische behandelingen in Nederland, opent dit jaar behandelkamers in diverse winkels van drogisterijketen Etos. Eerder startte De Huidkliniek al een succesvolle pilot in een Etos-winkel in Den Bosch.  

Renske Ypma, CEO van De Huidkliniek: “Er zijn veel overeenkomsten in het klantprofiel van onze beide organisaties en we hebben een vergelijkbare visie op dienstverlening. Ook bij Etos staan persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. We hebben in Den Bosch gezien dat veel Etos-klanten hun bezoek aan die winkel graag combineren met een bezoek aan een van onze huidtherapeuten. We kijken ernaar uit deze combinatie nu ook in Amsterdam aan te bieden en daarna in de rest van Nederland.”  
(…)

Warme uitstraling
De nieuwe Etos-winkel heeft een warme uitstraling door de zachte tinten op de wanden en houtgebruik in de winkel. Klanten kunnen ook zelf de aankopen scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. Er is een mooie beautyafdeling waar je gemakkelijk inspiratie op kan doen voor een nieuwe look. En er is een Dermacare afdeling met merken zoals Eucerin, La Roche Posay, Vichy. Je vindt er tevens een groot aanbod gezondheidsproducten zoals vitamines en supplementen.  


Deel dit bericht:


Careality