Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 juli 2023

Voorkom huidveroudering met de zonbeschermingsproducten van Louis Widmer

Hoogwaardige UV-bescherming, geschikt voor elk huidtype

Het voorkomen van huidveroudering is echter niet alleen een esthetische kwestie, maar ook een kwestie van algehele gezondheid. De huid beschermen tegen UV-straling helpt bij het behouden van de integriteit van de huidbarrière, waardoor de huid beter in staat is om vocht vast te houden en beschermd blijft tegen uitdroging, irritatie en ontstekingen. Een gezonde huid heeft een betere textuur, tonus en elasticiteit.

De zon geeft ons warmte, vitamine D en een opgewekt humeur, maar overmatige blootstelling kan schadelijk zijn voor onze huid. Naast het risico op huidkanker is huidveroudering een veelvoorkomende zorg. Een stralende huid is niet alleen mooi, maar gaat hand in hand met de algehele gezondheid. Het goed beschermen van je huid is dan ook van groot belang bij het vertragen van het huidverouderingsproces en het zo lang mogelijk behouden van een jeugdige huid.Het belang van de juiste zonbescherming.

Overmatige blootstelling aan de zon kan leiden tot vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken. UV-straling beschadigt de collageen- en elastinevezels in onze huid, waardoor deze haar elasticiteit en stevigheid verliest. Door aandacht te besteden aan zonbescherming kunnen de tekenen van huidveroudering vertraagd worden. Zonbescherming helpt om de huid gezond en jeugdig te houden, waardoor we er langer fris en stralend uitzien.

Sun Protection Face 30

Anti-ageing verzorging én intensieve zonbescherming in één tube. 

Geschikt voor elk huidtype.

●  Hoge bescherming dankzij doeltreffende UVA-, UVB- en breedspectrumfilters

●  Hydrateert en verzacht door Panthenol en L-Arginine (aminozuur) 

●  Perfecte bescherming voor in de stad

●  Geschikt voor de gevoelige huid en oogomtrek

Sun Gel 30

● Ideaal voor mensen met een zonne-allergie (Mallorca-acne) en/of een vette huid.

● Stimuleert het bruiningsproces door een natuurlijke melanine-activator 

● Hoge bescherming dankzij doeltreffende UVA-, UVB- en breedspectrumfilters

● Geschikt voor de gevoelige huid 

● Verzorgt en hydrateert 

● Waterbestendig 

After Sun

Geschikt voor elk huidtype, de ideale verzorging na het zonnebad.

●  Koelende, hydraterende lotion

●  Kalmeert en verzorgt

●  Vitamine A stimuleert de regeneratie en helpt de verhoorning te regelen

●  Vitamine E beschermt tegen de schadelijke werking van vrije radicalen

●  Natuurlijke oliën maken de huid weer soepel, glad en elastisch  


Deel dit bericht:


Careality