Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 september 2023

Etos met allernieuwste concept nu ook in Arnhem

Gisteren is in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem een gloednieuwe Etos opengegaan. De winkel zit naast de Albert Heijn XL en heeft het allernieuwste concept. De klanten kregen een warm welkom van winkelmanager Mirella Bakker en haar team. “Iedereen vindt onze nieuwe winkel lekker ruim, overzichtelijk en vooral erg mooi. Heel fijn om al die enthousiaste reacties van onze klanten te horen!”, dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Joost Leijnse, directeur winkels van Etos, opende officieel de nieuwe winkel: “Het harde werken van Mirella Bakker en haar team heeft een prachtige Etos opgeleverd. Het is een aanwinst voor onze organisatie, waar we nu al meer dan 260 winkels met het nieuwste concept hebben.”

Al jaren heeft Etos een vestiging in Kronenburg. De winkel zit nu naast de vernieuwde Albert Heijn XL die ook gisteren opende. De nieuwe Etos is veel groter dan de vorige en je vindt er een uitgebreider assortiment. Er zijn gezondheids- en beautyproducten, luxe geuren en van alles voor de baby. Betalen gaat eenvoudig: je kunt de aankopen nu ook zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. (…)

Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. Zo zijn er de Etos Merk-producten. Die zijn van hoge kwaliteit en hebben een vaste lage prijs. Ook wie leuke cadeautjes zoekt, kan terecht bij de nieuwe Etos. “Die pakken we uiteraard mooi voor je in”, zegt Mirella Bakker. De winkelmanager is blij met haar nieuwe winkel. “Hier kunnen we nog beter klanten helpen met alledaagse en persoonlijke oplossingen om hen iedere dag lekker in hun vel te laten zitten.”


Deel dit bericht:


Careality