Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 oktober 2023

De beste (nieuwe) DA-drogisterij van Nederland

DA Drogisterij & Parfumerie De Bautsch uit Heerlen en Thuis bij Hapers uit Gilze zijn de trotse winnaars van de DA van het Jaar 2023 verkiezing. Zij hebben zich onderscheiden door hun klantvriendelijkheid, professionaliteit en innovatie in de drogisterijbranche. De prijsuitreiking vond plaats op dinsdagavond 10 oktober tijdens een feestelijke finale in Zeist. Dit schrijft de NDS kortgeleden in een persbericht aan Careality.

De DA van het Jaar verkiezing is een jaarlijkse wedstrijd die wordt georganiseerd door NDS (Nederlandse Drogisterij Service), het bedrijf achter DA. Alle (nieuwe) DA-winkels in Nederland konden meedoen aan de verkiezing, die bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn er flits-wedstrijden waarin ondernemers actief met een specifiek merk of product aan de slag gaan en worden alle winkels bezocht door een mystery shopper die de winkel beoordeelt op onder andere klantvriendelijkheid, professionaliteit in het geven van gezondheidsadvies en uitstraling van de winkel.

De verkiezing was spannend en de competitie was groot, maar uiteindelijk wisten Guido Hollands van DA Drogisterij & Parfumerie De Bautsch en Sandra Hapers van Thuis bij Hapers de hoofdprijs in de wacht te slepen. Zij mogen zich een jaar lang de beste (nieuwe) DA-winkel van Nederland noemen. Guido Hollands is erg blij met de titel: “Dit is een geweldige erkenning voor ons werk. We hebben een fantastisch team dat elke dag klaarstaat voor onze klanten. We willen ons blijven ontwikkelen en vernieuwen om onze klanten de beste service te bieden.” Sandra Hapers sluit zich daarbij aan: “We zijn super-trots op deze prijs. We zijn nog maar kort geleden gestart als DA-winkel, maar we hebben al veel positieve reacties gekregen van onze klanten. We willen ons onderscheiden door onze persoonlijke benadering en ons brede assortiment.”

NDS feliciteert Guido Hollands, Sandra Hapers en hun teams met hun overwinning en bedankt alle andere deelnemers voor hun inzet en enthousiasme. NDS is trots op alle DA-winkels die elke dag het verschil maken voor hun klanten.


Deel dit bericht:


Careality