Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 oktober 2023

De nieuwe kleuren van de Difrax Natural fopspeenlijn, geïnspireerd door de kracht van edelstenen

Bijna niets is zo mooi en mystiek als een edelsteen. Over de hele wereld hebben edelstenen al eeuwenlang een plekje in allerlei rituelen – ook geboorterituelen. Difrax heeft zich laten inspireren door de kracht van acht edelstenen bij het ontwikkelen van onze nieuwe Difrax spenen in de Natural-lijn. Zo schrijft de leverancier in een persbericht aan Careality.

Zo introduceert Difrax de Blue Topaz-kleurige fopspeen. Topaz is een prachtige steen die in verschillende kleuren voorkomt, vooral in blauw. De steen staat voor wijsheid en kracht – iets wat je je kindje gunt en je als moeder goed kunt gebruiken. 

De Rozenkwarts-kleurige fopspeen staat voor liefde; wat je herkent in de mooie roze kleur van de speen. De Green Jade-fopspeen verwijst naar de harmonie en welvaart die vooral in China al duizenden jaren aan de steen wordt toegekend. En onze Pink Opal is geïnspireerd op de speelse Opaalsteen, die staat voor creativiteit.

Gecombineerde krachten: edelstenen en Difrax
We combineren de mythische kracht van topaas, emerald/smaragd, rozenkwarts, maansteen, jade, agaat, opaal en amethist met de inventieve en wetenschappelijke kracht van Difrax.


Deel dit bericht:


Careality