Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 oktober 2023

Efficiëntie en natuurlijke ingrediënten komen samen in de vernieuwde Labello lipverzorging

Labello lipverzorging herintroduceert het grootste deel van het assortiment met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dit komt voort uit de ambitie om de populaire Labello sticks natuurlijker te maken maar tegelijkertijd de sterke verzorgende werking te behouden. Zo bevatten de vernieuwde sticks net als eerdere producten het vertrouwde sheaboter, wat voor de herlancering ethisch geproduceerd is en een hogere kwaliteit heeft. Dit meldt Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Met de mix van natuurlijke ingrediënten kun je dus ook met de vernieuwde producten 24 uur lang rekenen op gehydrateerde, zachte en gezond uitziende lippen. Het vernieuwde assortiment bevat ook enkele vegan formules, waarmee Labello een breder publiek aanspreekt. Naast de binnenkant pakt zij ook de buitenkant van haar producten aan. Zo kan het merk met het nieuwe, duurzame verpakkingsmateriaal naar schatting rond de 250 ton plastic per jaar besparen. (…)Deel dit bericht:


Careality