Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 november 2023

Vernieuwde Etos, met De Huidkliniek, aan de Lijnbaan 151 in Rotterdam

Vandaag opende in Rotterdam een mooi verbouwde Etos met erin een vestiging van De Huidkliniek. De winkel zit aan de Lijnbaan 151, naast de Albert Heijn. Klanten vinden er van alles voor gezondheid, beauty, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Nieuw is het door dermatologen aanbevolen Dermacare-assortiment. Ook kunnen klanten er terecht voor een gratis huidscan, verschillende behandelingen of productadvies van De Huidkliniek. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Pieter Saman, CEO Etos: “Etos wil klanten helpen om zich iedere dag goed te voelen. Dankzij een uitgebreid assortiment aan Dermacare-producten en onze samenwerking met De Huidkliniek kunnen wij onze klanten in deze winkel nog meer service bieden.”

De Huidkliniek
Ook voor een professioneel productadvies over het aanbod van Dermacare met de merken La Roche-Posay, Vichy, CeraVe, Avène en Eucerin kun je voortaan naar de vernieuwde Etos. De huidtherapeuten van De Huidkliniek helpen je graag verder met alle vragen over je huid en bieden een gratis huidscan. Ook zijn er verschillende behandelingen mogelijk tegen bijvoorbeeld huidveroudering en acne. In de aparte behandelkamer worden gezichtsbehandelingen zoals peeling, microneedling, bindweefselmassage en het verwijderen van beenvaatjes gegeven. 

Welkom
Winkelmanager Sakina El Mahsini en haar team zorgden meteen al voor een warm welkom. Zij lieten hun klanten de verbouwde Etos met de nieuwste look & feel zien. De winkel is overzichtelijk ingedeeld en je ziet snel waar iets staat. Betalen gaat eenvoudig: je kunt de aankopen ook zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. Het assortiment is groot en gevarieerd. “We hebben voor elke portemonnee een ruime keuze. Of het nu gaat om producten voor gezondheid, beauty en verzorging of om cadeautjes voor de komende feestdagen!”, aldus de winkelmanager.


Deel dit bericht:


Careality