Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 november 2023

Kruidvat uitgeroepen tot ‘ABN Amro Retailer of the year Netherlands’ 2023-2024′

Kruidvat is uitgeroepen tot ‘ABN AMRO Retailer of the Year 2023-2024’. Dat is gisteravond bekendgemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking bij het ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ Gala in de NIO Hub in Breukelen. In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 162.000 consumenten hun favoriete winkelketens. Eerder werd bekendgemaakt dat Kruidvat de beste winkelketen is in de categorie Persoonlijke Verzorging. Dat maakte de voordeeldrogist één van de grote kanshebbers voor de overall titel ‘ABN AMRO Retailer of the Year 2023-2024’.

“Ik ben ontzettend trots dat Kruidvat is uitgeroepen tot ‘ABN AMRO Retailer of the Year 2023-2024’”, zegt Ed van de Weerd, directeur van A.S. Watson Health & Beauty. “Het is geweldig dat we deze prijs hebben gewonnen. Het is vooral ook een fantastisch compliment voor al onze enthousiaste medewerkers die elke dag klaarstaan voor onze klanten. Bij Kruidvat vinden we dat iedereen het verdient om zich gezond, mooi en goed te kunnen voelen en daar werken we hard voor, elke dag weer. Deze prijs is een mooie erkenning en laat zien dat onze klanten waardering hebben voor ons deskundige advies, het uitgebreide assortiment en onze lage prijzen. Ik wil hen dan ook hartelijk bedanken voor het stemmen!”

De verkiezing van ‘ABN AMRO Retailer of the Year van Nederland’ is één van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland. In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 162.000 consumenten op basis van zes aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. In totaal deden 39 retailers mee.


Deel dit bericht:


Careality