Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 november 2023

Etos opent deuren in energieneutraal winkelcentrum Hart van de Waalsprong in Nijmegen

Gisteren opende Etos in het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong in Nijmegen de deuren. In de winkel vind je de allerlaatste trends op het gebied van beauty én merken die alleen bij Etos verkrijgbaar zijn. Ook is er een uitgebreid aanbod gezondheidsproducten en van alles voor de baby. Winkelmanager Joyce Basten en haar team ontvingen enthousiast hun eerste klanten. “We kregen meteen al veel complimenten. Klanten vinden het fijn dat er nu een Etos is in Nijmegen-Noord en Lent, gewoon in hun eigen buurt.” Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Het nieuwe winkelcentrum is energieneutraal. De energie die in het winkelcentrum nodig is, wordt zoveel mogelijk ter plekke én duurzaam opgewekt. Op het dak liggen zonnepanelen. Joost Leijnse, directeur winkels van Etos: “Hart van de Waalsprong is een prachtig winkelcentrum geworden en ook nog eens energieneutraal. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame maatschappij en ons energiegebruik te beperken. Zo heeft de winkel onder andere ledverlichting met tijd- en schemerschakelaars en wordt deze verwarmd door restwarmte van de koelsystemen in het winkelcentrum.”

Inspiratie
De nieuwe winkel is ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel en heeft een mooie beauty- en geurenhoek. Daar kunnen klanten kiezen uit verschillende merken en er gemakkelijk inspiratie opdoen voor een nieuwe look. Ook een blikvanger is de afdeling gezondheidsproducten met onder meer van alles voor wondverzorging, vitamines en supplementen. Daar vind je ook Vitakruid en Solgar. Deze merken worden alleen bij Etos verkocht. Betalen gaat eenvoudig: je kunt de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. Natuurlijk is afrekenen bij een medewerker ook mogelijk.

Advies
Het winkelteam bestaat uit vakkundige en klantvriendelijke medewerkers. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een deskundig advies. “We geven je graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten. Ook kunnen we via een touch up laten zien hoe een klant zelf een make-upproduct kan aanbrengen”, aldus Joyce Basten.

Groot openingsfeest
Vrijdag 10 november wordt het winkelcentrum Hart van de Waalsprong officieel om 16:00 uur geopend door burgemeester Hubert Bruls. Vanaf 14:00 uur tot en met 22:00 uur zijn er optredens en activiteiten. Op zaterdag 11 november kunnen kinderen zich laten schminken, een lampion maken en meedoen met een lampionnenparade met fanfare.

Meer informatie staat op www.hartvandewaalsprong.nl/nl/evenementen. Uiteraard is er in de Etos op 10 en 11 november ook extra gezellig en zijn er verschillende openingsacties.


Deel dit bericht:


Careality