Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 november 2023

Etos.nl website van het jaar 2023 in de categorie Shopping

Etos.nl is, voor het tweede jaar op rij, uitgeroepen tot de populairste website van het jaar in de categorie ‘Shopping’ door de Emerce Website van het Jaar verkiezing. Zo meldde Etos kortgeleden in een persbericht aan Careality.

In bijna vijf jaar tijd heeft etos.nl zich ontwikkeld tot een prachtige webshop, waar klanten niet alleen toegang hebben tot een uitgebreid en onderscheidend wellbeing assortiment, maar ook kunnen rekenen op persoonlijk advies en inspiratie. 

“Steeds meer klanten weten de Etos-website en de eerder dit jaar gelanceerde Etos-app te vinden. We werken elke dag hard om onze klanten online net zo’n fijne ervaring te kunnen bieden als in onze fysieke winkels. In 2022 wonnen we deze prijs ook al, daarom is dit jaar winnen een geweldig compliment om te mogen ontvangen. En we blijven groeien! Pluim voor het team en alle collega’s die hieraan bijdragen”, aldus Annemiek van Waveren, manager eCommerce van Etos. 

Website van het Jaar is de grootste jaarlijkse publieksprijs voor de beste en populairste websites van Nederland, georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope. De verkiezing is binnen 20 jaar uitgegroeid tot een publieksprijs met honderdduizenden stemmen. Het Nederlandse publiek kon binnen 38 categorieën stemmen op zijn favoriete websites en apps. Per categorie zijn er twee prijzen te winnen:

1. De beste website en app: de site en app met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie
2. De populairste website en app: de site met het hoogste aantal stemmen 

URL: http://nieuws.etos.nl/etosnl-website-van-het-jaar-2023-in-de-categorie-shopping/


      Deel dit bericht:


      Careality