Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 december 2023

De nieuwe Difrax flessenwarmer

Drogende babyflessen, overal hydrofiel doeken en de magnetron midden op het aanrecht: als jonge ouder verandert de stijlvolle keuken in no-time in een baby-voedstation. De nieuwe Difrax Flessenwarmer brengt rust in het leven én rust in hun designkeukens. Dit schrijft Dirax in een persbericht aan Careality.

Gemak in iedere keuken
Fles in het reservoir plaatsen, 2 minuten wachten, even afdeppen en voeden: zo simpel is het. Of de ouder nu borstvoeding wilt ontdooien, potjes op temperatuur wilt brengen of flesvoeding wilt opwarmen: de Difrax Flessenwarmer brengt de voeding altijd naar de perfecte temperatuur.

De bottle mode houdt de voeding duurzaam warm. Zo kan de ouder direct een fles geven wanneer het kindje honger heeft. En de flessenwarmer kan tussen de voedingen door gewoon op het aanrecht blijven staan, want het strakke design past perfect in ieder interieur. De ouder heeft altijd volledige focus op het kindje – Difrax doet de rest.  (…)


Deel dit bericht:


Careality