Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 maart 2024

Kruidvat introduceert VitMix: Vitaminen, mineralen en/of kruiden, aanvullend op de behoefte

Kruidvat lanceert Kruidvat VitMix: een dagelijkse mix van (multi)vitaminen, mineralen en/of kruiden voor extra ondersteuning om je gezond, mooi of goed te blijven voelen. Om je te helpen bij het uitzoeken welke supplementen bij jou passen, kun je op kruidvat.nl/VitMix de Kruidvat VitMix checker raadplegen. Dit is een eenvoudige test waarmee je kunt aangeven wat jouw eigenschappen, levensstijl en gezondheidsdoelen zijn. Naast adviezen over een gezonde levensstijl en voeding, krijg je advies welk Kruidvat VitMix pakket aanvullend bij jouw behoefte past. Dit schrijft A.S.Watson in een persbericht aan Careality.

Met de lancering van Kruidvat VitMix geeft Kruidvat je op een gemakkelijke manier extra ondersteuning om je gezond, mooi en goed te blijven voelen. Na het doen van de Kruidvat VitMix checker ontvang je een advies voor een vitaminepakket welke je online kunt bestellen. Het advies is afgestemd op jouw persoonlijke situatie als aanvulling op de dagelijkse voeding. Van het ondersteunen van je energieniveau¹ en je weerstand² tot het behoud van sterke nagels³ en glanzende haren4.  Een pakket is goed voor vier weken (28 dagen). De Kruidvat Vitmix pakketten zijn samengesteld door experts en bestaan uit hoogwaardige supplementen van Nederlandse bodem. Alles zit in één handzaam pakket, dus geen gedoe met losse potjes. Het vitaminepakket bevat handige afscheurstrips met dag- en weeknummers. Makkelijk om mee te nemen én het helpt je automatisch herinneren om dagelijks je vitaminen in te nemen als aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding. De prijs per pakket is 15,99 euro op kruidvat.nl/VitMix.


Deel dit bericht:


Careality