Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 februari 2024

Twee nieuwe producten met een doelgerichte werking tegen de tekenen van huidveroudering.

Met het verstrijken van de tijd worden we misschien niet jonger, maar wel rijper. Toch wil elke vrouw haar egale, vitale huid en jeugdige uitstraling zo lang mogelijk behouden. Twee nieuwe verzorgingsproducten maken de bijzonder krachtige en uiterste doeltreffende Intensief Anti-Ageing-lijn van Louis Widmer compleet. De Nachtcrème en de Oogomtrekgel vormen samen de perfecte combinatie om huidveroudering tegen te gaan. De Intensief Anti-Ageing-verzorgingslijn van Louis Widmer bestaat uit hooggeconcentreerde formules voor dag en nacht en voor specifieke aandachtspunten in huidverzorging. De producten zijn exclusief in de erkende verkooppunten te verkrijgen.

Bijzonder doeltreffende bestanddelen voor een frisse huid en een stralende blik.
Twee nieuwe verzorgingsproducten maken de bijzonder krachtige en uiterst doeltreffende Intensief Anti-Ageing-lijn van Louis Widmer compleet. De lichte (!) textuur van de Nachtcrème voedt en regenereert de huid terwijl je slaapt, zodat je weer fris en stralend wakker wordt. De Oogomtrekgel zorgt met z’n biostimulatorencomplex en de Eye’FectiveTM voor een frisse blik. Bye bye vermoeide ogen en donkere kringen.

Meetbare doeltreffendheid.
In een studie rond doeltreffendheid beoordeelden 97 % van de proefpersonen de Nachtcrème als positief na twee weken gebruik. En dit op het gebied van regeneratie, hydratatie, vermindering van rimpels, meer stevigheid van de huid en huidtolerantie. De Oogomtrekgel kreeg van 20 proefpersonen een positieve beoordeling van gemiddeld 93 % na twee weken gebruik. En dit op het gebied van vermindering van donkere kringen, het liftende effect rond de ogen, vermindering van wallen, hydratatie van de oogomtrek, frisse en jonge blik en vermindering van oogrimpels.


Deel dit bericht:


Careality