Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 februari 2024

Nieuwe duurzame doucheverpakking van Kneipp

Get ready voor deze nieuws-splash! De Kneipp douchegels hebben een nieuwe, luxere, duurzamere eco-vriendelijke verpakking. Dezelfde natuurlijke formule en inhoud, maar nu met een stralende nieuwe look en extra gebruiksgemak. De eerste verpakkingen stromen nu de winkels in. Zo schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

In uitgebreide testen kwam deze verpakking als absolute winnaar naar voren. De nieuwe ronde flacon schittert met een unieke, zeer herkenbare vorm en een eigentijds design dat perfect aansluit bij de Kneipp beleving.

Kneipp brengt graag kleine momenten van geluk met de kracht van de natuur. We nodigen je uit om ons te blijven volgen op onze duurzame reis. Voor updates, zie @KneippBenelux op de socials.


Deel dit bericht:


Careality