Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 mei 2024

Apotheek Helius te Hellevoetsluis verwelkomt DBB drogist

Op 2 mei opende DBB+ drogist-apotheek in Hellevoetsluis. De nieuwe DBB+ drogist-apotheek is samen met het team van apothekers en apothekersassistenten van Apotheek Helius, gevestigd in het medisch centrum van Hellevoetsluis.

Helius Medisch Centrum biedt ruimte aan huisartsen, diëtist, podotherapie, plastisch chirurgie en orthomoleculair therapeut, met de toevoeging van de drogisterij binnen de gevestigde apotheek maakt dit het gezondheidscentrum compleet.

Apotheker Fauzia Chitanie vertelt trots over de nieuwe Apotheek + Drogisterij: “Apotheek Helius MC gelooft in de synergie tussen apotheek en drogisterij en heeft in haar assortiment de focus op de deelassortimenten Gezondheid en Dermo cosmetica. Met DBB+ drogist-apotheek weten we die focus te vertalen op de winkelvloer middels een assortiment dat goed aansluit bij onze wensen, de behoefte van onze klanten en dit met een concurrerende prijsstelling.

Bij drogist-apotheek Helius MC kan de consument nu medicijnen afhalen en dit combineren met de dagelijkse drogisterij boodschappen en zelfzorgproducten. Voor het drogisterijgedeelte hebben we een gespecialiseerd team drogisten onder leiding van Saskia de Heer. Samen hebben we zo veel vertrouwen in de toekomst.”


Deel dit bericht:


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Careality