Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 mei 2024

Dwingeloo verwelkomt DBB drogist

Op 10 april is drogisterij de Brink te Dwingeloo heropend, Michelle van Eck maakte de overstap naar DBB.

Inmiddels is Michelle al 15 jaar de trotse eigenaresse van Drogisterij de Brink, de winkel die ze destijds heeft overgenomen van haar voormalig werkgever. De drogisterij is gevestigd in het prachtige Dwingeloo, een sfeervol vakantiedorp met 4150 inwoners is zomers het grootste dorp van Nederland en verwelkomt jaarlijks 250.000 bezoekers.

15 jaar geleden heb ik de drogisterij overgenomen van mijn voormalig werkgever en vanaf 10 april de overstap gemaakt naar DBB drogist. Ik ben ervan overtuigd dat deze overstap ons ten goede zal komen en kijk uit naar de toekomst, de samenwerking met UniPharma en ondersteuning van DBB drogist. Mijn passie voor het vak en toewijding aan mijn klanten blijven onveranderd en kijk vol vertrouwen naar de voordelen die dit met zich mee zal brengen voor de drogisterij en onze gewaardeerde klanten.                        


Deel dit bericht:


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Careality