Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 december 2016

Boek: Het energieke vrouwen voedingskompas, auteur Marjolein Dubbers

Het energieke vrouwen voedingskompas, dat vorige week verscheen is vandaag de Top 60 binnengestormd, en wel direct op plek 3! Nog voor verschijning is de derde druk al in gang gezet en zijn de rechten van deze bestseller verkocht aan onder andere Hongarije en Duitsland. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Over Het energieke vrouwen voedingskompas
Miljoenen vrouwen hebben er dagelijks mee te maken: schommelingen in de hormoonhuishouding. Voor het eerst is er een inzichtelijk en praktisch boek verschenen over de relatie tussen voeding en hormonen. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. Dit boek geeft daarvoor concrete handvatten. Het energieke vrouwen voedingskompas is zowel een theoretische als praktische handleiding voor meer energie en een betere gezondheid. Het geeft inzicht in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk gezond blijft, zowel fysiek als mentaal.

Over de auteur Marjolein Dubbers
Marjolein Dubbers is geen onbekende voor vele vrouwen. Ze heeft online het platform de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Met meer dan 230.000 bezoekers per maand, is dit de grootste Nederlandstalige community voor vrouwen die op weg zijn naar vitaliteit. Marjolein ontdekte zelf, toen ze met een burn-out thuis zat, dat er geen duidelijke richtlijnen zijn voor vrouwen die met hormoonschommelingen te maken hebben en schreef het boek dat ze zelf had willen hebben: Het energieke vrouwen voedingskompas. Inmiddels zijn er duizenden vrouwen die door Marjolein zijn geïnspireerd om hun voedingspatroon te veranderen en die daarbij concrete resultaten hebben geboekt en de regie terugkregen over hun hormonen.

Het energieke vrouwen voedingskompas, auteur Marjolein Dubbers |
€ 20,- | full colour paperback | 288 pagina’s | ISBN 9789021563732 |
ISBN e-book 9789021563749 (€ 12,99)


Deel dit bericht:


Careality