Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 januari 2017

Rose Gold Collection, beauty tools van Tweezerman

In de musthave kleur van het moment introduceert Tweezerman: ‘Rose Gold Collection’. De perfecte set van beauty tools voor loveable eye catchers voor zowel thuis als on the go. Creëer een verleidelijke oogopslag met de luxe wimperkrultang, terwijl de wenkbrauwen perfect in shape gebracht kunnen worden met de roségouden pincet in normaal en miniformaat. Een snelle check in het handspiegeltje, dat tot wel tien keer vergroot, bevestigt het stralende resultaat. Zo schrijft Tweezerman in een persbericht aan Careality.

Beauty buddy
Naast kwaliteit staat Tweezerman tevens bekend om de mooiste designs. Ingespeeld op de kleur van het moment, introduceert de beauty tool expert de Rose Gold Collection. Het razend populaire pincet komt nu samen met een handig reis-formaat en vormt samen met de wimperkrultang en een tien keer vergrotende handspiegel in dezelfde trendy roségouden kleur, de ideale beauty kit. Het pincet is perfect gevormd door met de hand vervaardigde schuin aflopende punten, waardoor zelfs de fijnste haartjes met eenzelfde precisie worden verwijderd. De wimperkruller creëert een prachtige long-lasting krul zonder de wimpers te beschadigen. Kortom, onmisbare beauty tools als basis voor een verleidelijke en tevens sprekende oogopslag.

Beauty eye catcher
De Rose Gold Reis-set bestaat uit een Mini Tweezer en handspiegel, ideaal voor onderweg of op reis. Een snelle touch up voordat de avond valt of een perfecte oogopslag tijdens een city trip. Kortom, een eye catcher voor een oogverblindende look!

Prijs & verkrijgbaarheid
De Tweezerman Rose Gold Collection giftset is vanaf begin april 2017 verkrijgbaar bij Douglas, ICI PARIS XL, De Bijenkorf en overige drogisterijketens en speciaalzaken. De set is tevens online te bestellen via: www.tweezerman.nl.

Rose Gold Wimperkruller € 19,95
Rose Gold Slant Tweezer € 26,95
Rose Gold Reis-set (Clutch, Mini Tweezer en 10 keer vergrotende spiegel) € 37,95


Deel dit bericht:


Careality