Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 januari 2017

Boek: Killerbody 2, van Fajah Lourens, op nummer 1 in Bestseller top 60

Fajah Lourens is met haar nieuwe boek Killerbody 2 op nummer één binnengekomen in de Bestseller top 60. Haar eerste boek Killerbody Dieet staat op de tweede plek. Killerbody 2 is dé opvolger en perfecte aanvulling op Killerbody Dieet. Killerbody 2 bevat alle tools om van jouw killerbody een lifestyle te maken. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Killerbody 2 bevat 100 slanke en snelle recepten die snel op tafel staan en volledig diëtisten-proof zijn. Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en bood-
schappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. Inclusief duidelijke instructies over het berekenen van jouw persoonlijke caloriebehoefte. Killerbody 2 helpt je op een verantwoorde manier aan een sterk en gezond lichaam.

Killerbody 2
Auteur: Fajah Lourens, Prijs: € 20,-, ISBN: 9789021564067,
Kosmos Uitgevers

 


Deel dit bericht:


Careality