Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 januari 2017

Introductie BOTANICALS Fresh Care, botanische haarverzorging van L’Oréal Paris

Het is tijd voor verandering. L’Oréal Paris heeft haarverzorgingsproducten van botanicals ontwikkeld met een eco-responsible concept. De botanische extracten zijn van natuurlijke oorsprong en de ingrediënten zijn geselecteerd op bioafbreekbaarheid. Met dit nieuwe submerk wil L’Oréal Paris de consument aanspreken die opzoek is naar zachte, natuurlijke producten die goed zijn voor haar haar én haar omgeving, zonder in te leveren op kwaliteit, textuur en geur, in een aantrekkelijk prijssegment.

Het merk werkte samen met boerenbedrijven, diverse bota-
nisten en wetenschappers om voor deze nieuwe natuurlijke haarverzorging de meest gepaste plantextracten te vinden. Daarbij heeft L’Oréal Paris zichzelf als missie gesteld om sensoraliteit (geur) en textuur voorop te stellen voor de ultieme verwenervaring.

SAFE & CLEAN
De formules zijn vrij van parabenen, artificiële kleurstoffen en siliconen. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materialen. Dankzij een innovatief design van de flacons en tubes kun je de producten helemaal opmaken en wordt verspilling zoveel mogelijk voorkomen.

NATUURLIJK & EFFECTIEF
Botanicals staat voor pure beauty voor natuurlijk mooi haar: botanische complexen worden gecombineerd met kokos en sojabonen olie en een specifiek ingrediënt van natuurlijke oorsprong voor elke lijn om de natuurlijke schoonheid van elk haartype te versterken.

FIND YOUR HAIR’S BETTER NATURE:
Elke lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en/of leave-in product:

Geranium. Gecultiveerd in Egypte. De revitaliserende geraniumolie is bekend om het verhelderen van de natuurlijke gloed van gezond haar. Pamper je haar met een zijdezacht romig schuim met een verkwikkende bloemengeur. Geschikt voor dof en gekleurd haar.
Saffloer. De helende distelbloemolie is rijk aan essentiële vetzuren. Een excellente keus om intens droog haar tot in de puntjes te voeden. Geniet van schuimende producten en een aromatische oriëntaalse geur. Geschikt voor droog haar.

Koriander. Korianderextract helpt bij het versterken van de haarvezels van broos en kwetsbaar haar en voorkomt beschadigingen zoals haarbreuk. De verkwikkende gelachtige textuur geeft een luchtige schuim met een kruidige geur. Geschikt voor kwetsbaar haar.
Camelina. Camelina-extract heeft een hydraterend ‘relax’ effect op onhandelbaar, droog en stug haar. De balmachtige textuur zorgt voor een rijk schuim en heeft een verwarmende, aromatische geur. Geschikt voor pluizig haar.

Botanicals:
Shampoo
euro 9,99, Conditioner euro 7,99, Masker euro 9,99 en Leave-in-Lotion euro 9,99.


Deel dit bericht:


Careality