Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 februari 2017

Caption Resort Spring/Summer 17 Collection

Pretty Pastels never go out of fashion. In maart lanceert Caption de Resort Collection. Een collectie die draait om zachte pasteltinten geïnspireerd door de kleuren van lentebloesem en rozenblaadjes. Dankzij de unieke LacQ³ -technologie is de lak intens gepigmenteerd en droog binnen no-time. Zo schrijft Caption nagellak in een persbericht aan Careality.

Geef een persoonlijke touch aan je manicure door de babyblauwe ‘Happy Disaster’ of lichtgrijze ‘Better Left Unsaid’ te combineren met de Chrome ‘Rewind Repeat’. Alle lakken van Caption bevatten de LacQ³ – technologie. Dit zorgt ervoor dat nagellak aanbrengen nu mogelijk is met een ongekend snelle droogtijd en een hoogglansfinish met de look van een gel.

Prijzen en verkrijgbaarheid:
De Caption Resort S/S 17 Collection is vanaf medio maart verkrijgbaar bij de verkooppunten vermeld op de website en online via www.caption.nl

CAPTION Kleuren & Topeffects €16,95
CAPTION Base & Topcoat €15,95

.

.
Over Caption
CAPTION is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo – oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie, rekening houdend met de beauty wensen en behoeften van de moderne vrouw.

Door een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie te combineren met vulkanisch gesteente en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van een gel heeft en een ultrasnelle droogtijd zonder het gebruik van een UV of LED lamp. CAPTION is niet zomaar een nagellak, zo worden broze nagels tegelijkertijd door het gebruik van de primer base coat na verloop van tijd sterker en gezonder.

De primer base coat bevat Nonychosine -F wat voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont. Daarnaast realiseert de base coat in combinatie met de uitgebreide collectie van meer dan 120 kleuren en achttien top effects een uniek en long lasting resultaat. Experimenteer met de diverse fashionable kleuren met ultra hoog pigment voor perfecte nagels bij elke look!


Deel dit bericht:


Careality