Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 maart 2017

NIVEA MEN Protect & Care 2-in-1 Aftershave Lotion

Kiezen tussen verfrissing of verzorging na het scheren is nu verleden tijd met de nieuwe NIVEA MEN Protect & Care 2-in-1 After-
shave Lotion. Dit is het eerste aftershave-product dat de verfrissing van een lotion en de verzorging van een balsem in één biedt. De 2-in-1 Aftershave Lotion is onderdeel van de compleet vernieuwde NIVEA MEN Protect & Care-lijn (voorheen NIVEA MEN Originals). Deze biedt de vertrouwde verzorging en bescherming van de huid en bevat een verbeterde formule door toevoeging van aloë vera en pro-vitamine B5, die de huid hydrateren en beschermen tegen uitdrogen. NIVEA MEN Protect & Care heeft daarnaast een verbeterde, mannelijke geur gekregen en zit in een compleet nieuw jasje. Dit meldt Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Verfrissing en verzorging in één Aftershave
De unieke formule van NIVEA MEN 2-in-1 Protect & Care Aftershave Lotion combineert twee verzorgende componenten die samenkomen door het flesje te schudden. De blauwe lotion geeft de huid na het scheren direct verkoeling door toevoeging van menthol voor een aangenaam huidgevoel. Het tweede component werkt verzachtend, hydraterend en gaat irritaties na het scheren tegen, zodat de huid na iedere scheer-
beurt comfortabel en verzorgd aanvoelt. Zo ervaren mannen de verzorging van een balsem en het verfrissende effect van een lotion.

De verbeterde formule van NIVEA MEN Protect & Care
NIVEA MEN Protect & Care 2-in-1 Aftershave Lotion maakt deel uit van de compleet vernieuwde NIVEA MEN Protect & Care-lijn (voorheen NIVEA MEN Originals).
Dr. Reto Peirano, R&D expert van NIVEA MEN: “De mannenhuid heeft speciale behoeften, omdat deze dikker is en veel talgklieren bevat. Daarnaast wordt de huid dagelijks blootgesteld aan beschadigende factoren, zoals scheerbeurten, waardoor de huid snel geïrriteerd aan kan voelen. Het is dan ook belangrijk de huid voldoende te hydrateren en te verzorgen. Door de toevoeging van aloë vera en pro-vitamine B5 aan de verbeterde formule van NIVEA MEN Protect & Care is de huid elke dag gehydrateerd en beschermd tegen uitdrogen. Zo ziet de huid er gezond uit en voelt de hele dag prettig aan.” Ook de geur van de NIVEA MEN Protect & Care-lijn is verbeterd. De hele range heeft nu een moderne, mannelijk geur met tonen van amber, hout en musk.

Prijs en verkrijgbaarheid
De nieuwe NIVEA MEN 2-in-1 Protect & Care Aftershave Lotion is vanaf week 10 verkrijgbaar bij supermarkt en de (online) drogisterij voor de consumentenadviesprijs van € 9,99.
De NIVEA MEN Protect & Care-lijn in geheel nieuwe verpakking met een strak donkerblauw en zilveren design is vanaf week 10 verkrijgbaar bij (online) drogisterijen en supermarkten.


Deel dit bericht:


Careality