Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 maart 2017

Wortie Liquid, om razendsnel, pijnloos en effectief wratjes te verwijderen

Je kind heeft er een. Een wratje. Of misschien zelfs wel twee. Die nare plekjes komen ontzettend vaak voor op kleine vingertjes of -voetjes. Maar liefst een derde van alle kinderen krijgt er last van en dat is niet leuk. Het doet pijn, kinderen schamen zich ervoor én het is besmettelijk. Daarom is behandelen zo belangrijk en gelukkig kan dat gewoon thuis. Voor wie bevriezen niet ziet zitten, komt Wortie nu met iets nieuws: Wortie Liquid. Deze vloeibare formule werkt razendsnel, pijnloos en is super effectief. Even aanbrengen met het precisiekwastje, 30 seconden laten drogen en de onzichtbare pleister erop voor maximale werking en bescherming. Twee keer per week, vier weken lang en weg is-ie! Geen wrat, geen litteken, alleen een gezonde hand of voet. Dit meldt leverancier Trimb Healthcare in een persbericht aan Careality.

Grote kans
Kinderen die op school steeds hun handjes wegstoppen, omdat ze zich zo schamen. Zere vingers bij het spelen of pijn onder de voetjes bij het rennen. Op een wrat zit echt helemaal niemand te wachten – en toch krijgt bijna iedereen er een keer mee te maken. Het is een harde, eeltachtige vergroeiing van de huid die meestal wordt veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV). Vooral in zwembaden en gymzalen is de kans op infectie groot. De huidcellen gaan zich vervolgens sneller delen en vormen een dikkere hoornlaag dan normaal. Het resultaat is een wrat en door eraan te zitten kunnen er nog meer wratjes ontstaan. Beter snel aanpakken dus, zodat je kindje weer wrat-vrij voor de dag kan komen.

Minder vaak aanbrengen, sneller van de wrat af
Wortie, herkenbaar aan de vrolijke pinguïn, weet alles over wratten en hoe je ze het beste kunt bestrijden. Speciaal voor ouders die geen bevriezende producten willen gebruiken is er nu Wortie Liquid. De unieke formule breng je met het precisieborsteltje alleen aan op de wrat en omdat er in het wratje zelf geen gevoel zit, is de behandeling pijnloos. De actieve ingrediënten werken op twee manier: glycolzuur verzacht de harde toplaag, de stof TCA (1) werkt in op het binnenste van de wrat. Wortie Liquid is effectief maar niet agressief en veilig voor kinderen vanaf vier jaar. Even aanbrengen, 30 seconden laten drogen en afplakken met de onzichtbare waterproof pleister. Omdat Wortie Liquid zo supersnel werkt ben je er dus veel eerder en in minder behandelingen vanaf – een behandeling per drie dagen is voldoende om de wrat in vier weken volledig te laten verdwijnen.

Prijs & verkrijgbaarheid
Wortie Liquid is verkrijgbaar bij de drogisterij of online voor de verkoopadviesprijs van € 14,95. Eén verpakking is voldoende voor 18 behandelingen en bevat naast de Wortie vloeibare formule tevens transparante pleisters voor maximale werking en bescherming. Het assortiment bestaat verder uit de drie cryotherapieproducten Wortie, Wortie Advanced en Wortie Steelwratjes verwijderaar.

Zie voor meer informatie en verkooppunten ook www.wortie.nl.

(1) TCA staat voor trichloorazijnzuur en wordt veel gebruikt in de beautyindustrie bij onder andere peelings

 


Deel dit bericht:


Careality