Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 maart 2017

Biofreeze, voor directe koeling èn pijnverlichting bij spierproblemen

Het begin van de lente staat vrijwel gelijk aan de start van het nieuwe outdoor sportseizoen. Nederland komt weer massaal in beweging met sporten zoals voetbal, hockey, tennis, korfbal, wielrennen en hardlopen. Spierblessures liggen op de loer en vragen om een effectieve behandeling en snelle verlichting. De producten van Biofreeze bieden dan een direct koelende pijnverlichting!

Heb je last van pijnlijke spieren en/of gewrichten? Heb je een blessure opgelopen bij het sporten of tijdens het werk? Of ben je fysiek vermoeid na een lange werk- of studiedag? Biofreeze helpt in al deze gevallen om de pijn snel en vooral langdurig te verlichten.

Met menthol en Ilex
Biofreeze bestaat uit een unieke formule die alcohol, menthol en Ilex als werkzame stoffen bevat. Ilex is een extract afkomstig van hulst dat ervoor zorgt dat alle andere ingrediënten beter en sneller gaan werken. Door Biofreeze op de huid aan te brengen ontstaat een verkoelend effect. Hierdoor vermindert de pijn direct en verbetert de doorbloeding in de spieren. Biofreeze kan 3 tot 4 keer per dag worden aangebracht op de pijnlijke gebieden. Binnen enkele minuten neemt de pijn al af en dit effect houdt enkele uren aan.

De lijn van Biofreeze bevat:
– Biofreeze Tube (€ 12,95/110 ml. en €4,99/30 ml.)
– Biofreeze Spray (€ 13,95/118 ml.)
– Biofreeze Roller (€ 12,95/89 ml.)

www.biofreeze.nl


Deel dit bericht:


Careality