Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 maart 2017

Boek: Grip op koolhydraten

140.000 mensen hebben het al ervaren: afvallen door eiwitrijk en koolhydraatbeperkt eten is een blijvende dieettrend. Grip op koolhydraten (GOK) van diëtiste Yvonne Lemmers is een bewezen, succesvolle methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen en is ook geschikt voor mensen met diabetes type 2.

Dit overzichtelijke boek bevat basisrichtlijnen voor koolhydraatbeperkt eten, handige dagmenu’s en de favoriete recepten van GOK-aanhangers. Uniek is het koolhydratenuurtje waarin je –met inachtneming van de richtlijnen- koolhydraten kunt eten: dat maakt deze levensstijl zo goed vol te houden. Doordeweeks brood als lunch? Neem dan in het weekend een salade ter compensatie. Varieer en geniet!

Yvonne Lemmers is diëtiste en ervaringsdeskundige. Ze begeleidt mensen die willen afvallen en verkocht al meer dan 140.000 boeken. De GOK-methode wordt in heel Nederland ondersteund door een netwerk van meer dan 60 diëtisten.

Grip op koolhydraten
Auteur: Yvonne Lemmers
ISBN: 9789021564555
Prijs: € 20,-
Verschijnt op: 2 mei 2017
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality