Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 maart 2017

Beautymusthaves voor dit voorjaar bij Etos

Roze bloesem, frisgroen gras en hagelwitte lammetjes: in de lente draait alles om nieuwe kleuren én natuurlijke schoonheid. Dat geldt ook voor je beautyritueel. Daarom vind je bij Etos dit voorjaar beauty-musthaves die je nét dat beetje extra geven. Ontdek onder andere twee nieuwe producten: Matte Lipstick Transformer en Matte Finish Foundation, onmisbaar voor een perfecte lentelook.

Dag winter, hallo zonnestralen: tijd voor het voorjaar en een nieuwe beautyroutine. Speciaal voor het voorjaar vind je bij Etos Spring Essentials, producten die je lentelook helemaal af maken! In de collectie zitten veel fijne lentekleuren, zoals de Color Care lipstick LipOholic en nagellak in de kleur You Smile, I Smile. Als je daar niet vrolijk van wordt… Dit seizoen komt Etos ook met twee nieuwe producten, een Matte Lipstick Transformer en een Matte Finish Foundation. Mooie make-up met een matterend effect. 


Deel dit bericht:


Careality