Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 maart 2017

EMA Company B.V. wint award ‘2016 Distributor of the Year’

Tijdens de jaarlijkse Global Solutions meeting van Paris Presents Incorporated is de Nederlandse importeur en distributeur EMA Company B.V. uitgeroepen tot winnaar van de award 2016 Distributor of the Year. EMA Company B.V. is importeur en distributeur van onder andere de bekende merken Real Techniques en EcoTools. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve en actieve distributeur van Paris Presents wereldwijd. Er strijden 27 internationale markten mee voor de award. Dit meldt EMA Company B.V. in een persbericht aan Careality.

“Wij zijn trots en blij dat we deze award hebben gewonnen, continu zijn wij bezig met vernieuwingen en het creëren van andere manieren van business voor de beautybranche. Daarnaast servicen wij actief onze klanten op gebied van marketing en communicatie. Het is mooi om te zien dat we verschil kunnen maken en dat we hiervoor erkenning krijgen,” zegt Elles Derksen, Founder/ Owner EMA Company B.V.

Jennifer Bayon, Vice President, International Sales van Paris Presents gaf aan bij de uitreiking dat EMA Company opvalt in haar business activiteiten en echt verschil maakt voor de beautymerken en dat het een goed voorbeeld is voor andere distributeurs.

EMA Company B.V. werkt nauw samen met drogisterijen, parfumeries, beautywebshops en high end warenhuizen.


Deel dit bericht:


Careality