Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 april 2017

Zesde D.I.O. drogisterij geopend in Suriname

Sinds zaterdag 1 april is Suriname een nieuwe D.I.O. drogisterij rijker; D.I.O. drogisterij Coppename. Ondernemer Arthuro Rodrigues heropende de deuren van zijn inmiddels zesde D.I.O. drogisterij. Zijn eerste winkel opende hij in 2009. D.I.O. behoort in Suriname tot de leidende retailers. Dit meldt Faco/D.I.O. in een eprsbericht aan Careality.

Met een vloeroppervlakte van 400 m2 is D.I.O. Coppename de grootste D.I.O. drogisterij. Het is ook de eerste winkel in Suriname met een Natuurdrogist en een reguliere drogisterij onder een dak. Natuur en gezondheid hebben hiermee nu ook de ingang gevonden in de drogisterij. Daarnaast is het de eerste D.I.O. in Suriname waar het concept van de EyeLove brillen wordt gevoerd.

De opening van D.I.O. Coppename ging er feestelijk aan toe. Traditioneel werd de opening ingeleid door een toespraak van de president-commissaris van D.I.O. Suriname en er ging vuurwerk de lucht in. Yannick, de zoon van Arthuro Rodrigues, knipte het lintje door. Al ruim een uur voor de opening stond er een lange rij wachtenden voor de deur, de eerste 120 klanten kregen een gratis goodiebag. Het was een zeer succesvolle dag waar maar liefst meer dan 500 klanten op af kwamen, het bleef druk tot zonsondergang.


Deel dit bericht:


Careality