Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 april 2017

De nieuwe NIVEA Body Olie in Lotion verzorgt de huid intensief en verwent de zintuigen

Ervaar nu het verwennende gevoel van een olie in een snel intrekkende lotion met de NIVEA Body Olie in Lotion-lijn. De lotions, bestaande uit vier varianten, bieden de vertrouwde verzorging van NIVEA met voedende oliën en heerlijke geuren die je meevoeren naar een moment van ultieme ontspanning. Neem bijvoorbeeld de NIVEA Kersenbloesem & Jojoba Body Olie in Lotion. Deze verzorgt de huid 24 uur lang intensief terwijl de zintuigen worden verwend met de geur van kersenbloesem. Het resultaat: een zachte en stralende huid.

Met olie verrijkte lotions
De nieuwe NIVEA Body Olie in Lotion-lijn, bestaande uit Kersenbloesem & Jojoba, Vanille & Amandel, Roos & Argan en Cacao & Macadamia, geeft de huid dagelijks intensieve verzorging en hydratatie door de toevoeging van oliën. Deze voedende oliën versterken de huidbarrière zodat de huid niet uitdroogt en soepel en onweerstaanbaar zacht aanvoelt. De met olie verrijkte lotions trekke
n snel in en laten geen plakkerig laagje op de huid achter. De lotions laten de huid stralen en 24 uur lang soepel en zacht aanvoelen.

Verkoopinformatie
NIVEA Kersenbloesem & Jojoba Body Olie in Lotion 200 ml is vanaf week 15 verkrijgbaar bij de (online) drogisterij en supermarkt voor de consumentenadviesprijs van € 5,49.

NIVEA Vanille & Amandel Body Olie in Lotion 200 ml is vanaf week 15 exclusief verkrijgbaar bij de (online) drogisterij voor de consumentenadviesprijs van € 5,49.

NIVEA Kersenbloemen & Jojoba Body Olie in Lotion 400 ml, NIVEA Roos & Argan Body Olie in Lotion 400 ml en NIVEA Cacao & Macadamia Body Olie in Lotion 400 ml zijn vanaf week 15 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor de consumentenadviesprijs van € 7,49.

 


Deel dit bericht:


Careality