Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 april 2017

Multi-Gyn gaat met Koffietijd…Down Deeper

Vrouwen hebben er allemaal een. En toch praten ze er nauwelijks over. De vagina. Voor de meeste vrouwen blijft het namelijk een lastig onderwerp om met vriendinnen of zussen te bespreken. Zeker waar het ongemakken betreft. Toch heeft 75% van de vrouwen wel eens te maken met overmatige afscheiding, vaginale droogheid of nare geurtjes ‘down under’. Raar? Nee hoor, zeker niet! Om de vagina nóg meer bespreekbaar te maken, gaat Multi-Gyn vanaf maandag samen met Koffietijd ‘Down Deeper’.

Medicatie, hormonale schommelingen, seks, menstruatie en voeding. Door zoiets ‘simpels’ kan het vaginale milieu al uit balans raken. Vrouwen een beetje extra gevoelig maken voor een bacteriële verstoring of schimmelinfectie bijvoorbeeld. En toch weten de meeste vrouwen maar weinig over hoe dat nou eigenlijk komt. Of belangrijker nog: wat ze eraan kunnen doen. Gecombineerd met een stukje schaamte drukken ze het onderwerp daarom maar weg. In 2016 organiseerde Multi-Gyn samen met Koffietijd de succesvolle themaweek Koffietijd Goes Down Under. Om het onderwerp open te breken, bespreekbaar te maken. En nu is het tijd voor een stapje verder. Of dieper, eigenlijk. Van 1 t/m 5 mei gaat Multi-Gyn daarom samen met Koffietijd ‘Down Deeper’.

Dag taboe, hallo open gesprek. Bekende Nederlanders, seksuologen en niet te vergeten de presentatrices spreken tijdens Down Deeper vol lof over de vagina. En dagelijks is de Multi-Gyn gezondheidsdeskundige aanwezig om te vertellen over wat je kunt doen bij vaginale ongemakken. Van rode bultjes door het scheren tot vaginale schimmelinfecties. Alles komt voorbij. Leuk én informatief.

Multi-Gyn is een productlijn voor de verzorging van de vagina en voor de behandeling van vaginale ongemakken. De producten bevatten plantaardige extracten die het vaginale milieu ondersteunen, optimaliseren en zo nodig herstellen. Het behandelt daardoor niet alleen de symptomen van vaginale ongemakken, maar gaat ook het terugkeren ervan tegen.

Waar: RTL 4
Wanneer: van 1 t/m 5 mei dagelijks om 10.00 uur
Wat: Multi-Gyn in Koffietijd Goes Down Deeper


Deel dit bericht:


Careality