Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 mei 2017

Holland & Barrett Zeecollageen

Collageen wordt vandaag de dag vooral geassocieerd met naalden, lip injecties en anti-rimpel middelen. Echter, de laatste trend is Collageen voor een mooie huid, van binnenuit. Zeecollageen is hét geheim achter een prachtige, stralende huid, zonder dat er ook maar één prikje aan te pas komt. Dit schrijft Holland & Barrett in een persbericht aan Careality.

Nr.1 Collageen
Volgens diverse studies verbeteren supplementen met collageen de huid significant. Het vocht vasthoudend vermogen gaat er op vooruit en de elasticiteit verbetert. Zeecollageen wordt gezien als het neusje van de zalm, hét allerbeste collageen, omdat ons lichaam het veel beter opneemt dan collageen afkomstig van andere bronnen. Rijk aan eiwitten, goede vetten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en unieke eigenschappen die onze gezondheid bevorderen.

Schoonheid van binnenuit
Holland & Barrett Zeecollageen is een voedingssupplement dat fijne lijntjes en rimpels vermindert, het vernieuwingsproces van de huid ondersteunt en deze jong, stevig, soepel en gehydrateerd houdt. Zelfs jonge vrouwen, zonder merkbare rimpels, kunnen profiteren van collageen. De huid wordt gladder en straalt meer!

Het supplement is opgebouwd uit drie belangrijke, actieve ingrediënten: Zeecollageen, Hyaluronzuur en Vitamine C. Vanaf ons 25ste maken we steeds minder Collageen en Hyaluronzuur aan. Vitamine C is van groot belang voor de vorming van collageen en onmisbaar als je jouw huid mooi wilt houden. Dus, zet deze drie beauty boosters aan het werk!

De Tuinen Zee Collageen
Een mooie ondersteuning is de nieuwe verzorgingslijn van De Tuinen. Gebaseerd op zeecollageen en zee algen en geschikt voor dagelijks gebruik. Deze zachte verzorgende lijn verbetert het vocht- en vetgehalte van de huid. Stimuleer het vernieuwingsproces en help fijne lijntjes en rimpels te verminderen met de De Tuinen Zee Collageen verzorgingslijn.


Deel dit bericht:


Careality