Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 mei 2017

Etos nu ook in Amsterdamse Maasstraat

De Amsterdamse Maasstraat heeft er een nieuwe winkel bij. Etos vestigt zich op nummer 59, vlak bij de Albert Heijn. Op woensdag 31 mei gaan om 9.00 uur de deuren open. Winkelmanager Demi Korver en haar team zijn blij met hun nieuwe Etos. “Tijdens de verbouwing van ons pand hebben we met sommige klanten al kennisgemaakt. De reacties op onze komst zijn positief. Het is een leuke buurt waar wij ons nu al welkom voelen.” Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Etos viert de opening samen met klanten. Er zijn scherpe aanbiedingen en speciale acties. Zolang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, bij 15 euro een big shopper. Zaterdag 3 juni is er van 11.00 tot 17.00 uur een visagist in de winkel aanwezig. Klanten kunnen dan tips over make-up vragen en zich natuurlijk ook gratis laten opmaken.

Overzichtelijk ingedeelde winkel
Het pand op nummer 59 heeft geen flinke afmetingen. Dankzij een grondige verbouwing en een slimme inrichting is de nieuwe Etos toch ruim van opzet geworden. “We hebben een overzichtelijk ingedeelde winkel waar klanten goed kunnen zien waar iets staat”, vertelt Demi Korver. Er is een gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Klanten kunnen er terecht voor alle producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Ook zijn er leuke cadeauartikelen te koop. “De nadruk van ons aanbod ligt echter op make-up en geuren. We hebben veel verschillende merken: onze medewerkers vertellen klanten er graag meer over!”


Deel dit bericht:


Careality