Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 mei 2017

Nieuw in Berkel en Rodenrijs: Vitaminstore

Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en een ruim assortiment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Na steden als Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Leiden is er sinds kort ook een Vitaminstore in Berkel en Rodenrijs, het vierendertigste filiaal in Nederland. Dit meldt Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

Het frisse en uitnodigende concept van Vitaminstore bevat voedingssupplementen, natuurcosmetica, sportvoeding en andere producten voor een healthy lifestyle, zoals blenders en hippe waterflesjes. De winkel in Berkel en Rodenrijs is de vierde Vitaminstore die is opgezet door vader en zoon De Vries. De anderen zijn gelegen in Zoetermeer, Pijnacker en Delft.

Vitaminstore gaat ervanuit dat een gezond lichaam een fijne basis is voor een goed leven. Ieder lichaam is anders en daarom staan de gespecialiseerde gezondheidscoaches van Vitaminstore klaar om eenieder te voorzien van persoonlijk advies. De winkel in Berkel en Rodenrijs, gelegen aan de Westerwater 10, is inmiddels geopend.


Deel dit bericht:


Careality