Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 juni 2017

Etos De Eglantier in Apeldoorn nu eigentijds en ruim

De compleet vernieuwde Etos in het Apeldoornse winkelcentrum De Eglantier heropent woensdag 14 juni om 9.00 uur. Het belooft een gezellig feestje te worden. Voor klanten liggen er allerlei verrassingen klaar en kinderen mogen een greep doen in een grabbelton. “Ook hebben we van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 juni voor onze winkel een fotostudio staan. Daar neemt een fotograaf, op verzoek van de ouders, foto’s van kinderen van 0 tot 6 jaar. Een afdruk kost slechts € 2,50”, aldus winkelmanager Shelena Stam (vierde van links op foto). Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Zolang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Zaterdag 17 juni is er van 11.00 tot 17.00 uur bij Etos in De Eglantier een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. In de winkel is een visagist aanwezig die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.

Vaderdag
De verbouwde winkel is volledig aangepast volgens de allerlaatste Etos look & feel. Door de nieuwe indeling oogt het geheel eigentijds en ruim. Het is er overzichtelijk; klanten kunnen snel en goed het totale assortiment overzien. “We hebben een prachtige beauty- en geurenafdeling. Daar is keuze uit veel verschillende merken en er hangen tips voor een compleet andere look. Natuurlijk geven onze medewerkers ook hierover graag vrijblijvend advies”, zegt Shelena Stam. Speciaal voor Vaderdag is het assortiment uitgebreid met leuke cadeauartikelen en speciale geuren. Uiteraard worden alle cadeaus meteen feestelijk ingepakt. De winkelmanager en haar team nodigen iedereen uit om langs te komen. “U bent van harte welkom bij onze prachtige Etos!”


Deel dit bericht:


Careality