Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 september 2017

Remington viert 80ste verjaardag met lancering van Keratin Protect

Style your hair strong! Remington introduceert Keratin Protect: een revolutionair assortiment stylingtools met geavanceerde keramische coating. De coating is geïmpregneerd met keratine en amandelolie voor zacht, glanzend en gezond haar.

Remington, de expert in haarverzorging, vierde haar 80ste verjaardag groots en feestelijk in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky samen met onder andere Yuki Kempees, Lizzy van der Ligt, Laura Ponticorvo, Maan, JayJay Boske, Kaj van der Voort en Zoey Ivory. Onder toeziend oog van meer dan 100 gasten lanceerde Remington haar meest innovatieve productrange van dit moment: Keratin Protect.

Al 80 jaar is Remington de voorloper op het gebied van haarverzorging. Als trendsetter introduceren zij keer op keer de go-to producten die jou elke dag helpen om de beste versie van jezelf te creëren. Of je nu een schitterende bos krullen, beachy golven of een superkorte pony zoals in de jaren 50 wilt. Of juist, volgens de laatste trends, voor een ultra-steil kapsel, veel volume of een messy bob gaat, Remington helpt je keer op keer weer jouw persoonlijke stijl te definiëren.

De stylingtools van Keratin Protect lijn – in totaal zeven producten – zijn voorzien van een keramische coating verrijkt met keratine en amandelolie. Hiermee kan je elke gewenste look creëren zonder het haar te beschadigen.


Deel dit bericht:


Careality