Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 november 2017

Sédatif PC® is terug van weggeweest!

Onlangs besteedde de media er uitgebreid aandacht aan: Nederland slaapt slecht*. Uit onderzoek** blijkt dat stress in meer dan 50% van de gevallen de aanleiding is. Voor de gezondheidsadviseur ligt hier een mooie rol weggelegd. Voor een goed advies is het namelijk belangrijk de oorzaak van het slaapprobleem te achterhalen. Slaapproblemen worden in meer dan 50% van de gevallen veroorzaakt door stress. Voor iedereen die met dit probleem kampt biedt Salveo Pharma een oplossing met de herintroductie van Sédatif PC®. Zo meldt Salveo Pharma in een persbericht aan Careality.

Van de makers van Oscillococcinum®
Sédatif PC is terug van weggeweest. Dit homeopathische geneesmiddel was jaren geleden een succesvol product binnen de branche. Met de introductie van Sédatif PC komt Salveo Pharma tegemoet aan de behoefte aan een totaalproduct; Sédatif PC voorziet in de aanpak van stress én ondersteunt gelijktijdig bij slaapproblemen die door stress worden veroorzaakt. Geschikt voor het hele gezin, vanaf 6 jaar. Met deze unieke tweevoudige werking is Sédatif PC een compleet product voor dag én nacht. Daarmee onderscheidt dit geneesmiddel zich binnen het huidige aanbod van rustgevende- en slaapmiddelen.

Gebruikers bevestigen direct effect
Onderzoek*** onder gebruikers toont aan dat Sédatif PC effectief is; 86% is tevreden over Sédatif PC, 72% ervaart effect vanaf de eerste dag van gebruik en 33% merkt direct verschil.

Sédatif PC is verkrijgbaar in een verpakking met 90 tabletten. Consumentenadvies prijs: € 11,50.

 


Deel dit bericht:


Careality