Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 november 2017

Make it a December to remember met de Etos Limited Edition collectie

Laat je verleiden door goud, glitter en boudoir glamour met de oogstrelende Etos Limited Edition collectie. Van make-up tot geurkaarsen en nog veel meer; Etos heeft alles in huis voor de feestdagen om nooit te vergeten.

Ontdek de limited edition make-up van Etos

Verwen jezelf of iemand anders met de prachtige producten uit de Etos Limited Edition collectie. Het assortiment bestaat uit maar liefst 40 luxe musthaves voor ogen, gezicht, body, haar én huid. En, de inhoud is even zo mooi als de luxe verpakking. Uiteraard allemaal voor een vriendelijke prijs. Kortom: echte verwenitems waar je gewoon hebberig van wordt!


Deel dit bericht:


Careality